Plouen diamants a Júpiter i Saturn!

El Recent Treball d’un equip de Científics Planetaris, sosté que en les profundes Atmosferes de Júpiter i Saturn (els dos planetes més grans del nostre sistema solar) podrien existir trossos de diamants surant en l’heli i hidrogen líquid.

pluja de diamants

Mona L. Delitsky de Califòrnia Especialitat Enginyeria a Pasadena, i Kevin H. Baines, de la Universitat de Wisconsin-Madison, han determinat que les Condicions de Júpiter i Saturn afavoreixen la creació de diamants i que, en les seves atmosferes, podrien produir-se unes 10 milions de tones a l’any que precipitarien constantment.

Per arribar a aquesta conclusió, els experts van analitzar al detall la temperatura i pressió existent a l’interior dels planetes, i van considerar a més, nous antecedents sobre el comportament del carboni en diferents condicions. Segons el parer dels investigadors, podríem dir que els diamants d’aquests planetes són com els de la Terra però probablement una mica més densos.

Aquests diamants es creen per la condensació del carboni a causa de les altes pressions. A la terra es queden al centre però, a Júpiter i a Saturn, al estar formats de gas, surten fora en estat líquid i quan son fora es solidifiquen i precipiten.

Fonts:

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.